MC Venlo – Blerick Nieuws Motorcross weekend op MX Park Zaarderheiken te Venlo – Blerick 

Motorcross weekend op MX Park Zaarderheiken te Venlo – Blerick 

Zaterdag 13 mei

Op zaterdag 13 mei zullen we rond de klok van 9:00 uur ’s ochtends beginnen met de ProX NK Jeugd trainingen en de wedstrijden vanaf een uur of 11. Daarnaast hebben we ook de Natte Zuiger en Open clubklasse aan de start.

In diverse klassen zullen ook rijders van onze vereniging aan de start verschijnen. Familie, vrienden en kennissen zijn van harte uitgenodigd om hun helden aan te komen moedigen. Entree is op zaterdag vrij.

Zondag 14.mei

Ook op de zondag geldt dat diverse clubleden aan het starthek zullen staan. Met de vele inschrijvingen zal er in een aantal klasses mogelijk weer in series worden gereden. Het belooft een spektakel te worden nu we eindelijk weer los kunnen op Park Zaarderheiken. Het circuit ligt er perfect bij maar het beloofd wederom een zware dag te worden in het Blerickse zand.

Entree voor de zondag is €7,50 vanaf 13 jaar