Circuit vanaf vandaag op woensdag gesloten

Circuit vanaf deze week in het weekend open!!

Woensdag 3 oktober is het circuit gesloten dit vanwege de invallende duisternis. Vanaf deze week zijn we dus niet meer open op woensdag maar op zaterdag en zondag.

Vanaf nu geopend op zaterdag en zondag van 13:00 - 17:00 uur.

 

Namens MCVB graag tot ziens tot cross in Venlo - Berick

‘MX Schule’ komt naar Venlo

Wil jij een keer kennismaken met motorcross? Dat kan!!!

Heb je altijd al een keer willen ervaren hoe het is om met een crossmotor over een crossbaan te rijden? Of zou je graag willen starten met crossen maar is de stap om een motor aan te schaffen te groot omdat je niet weet of je het daadwerkelijk leuk gaat vinden? Dan is dit jouw kans om het een keer uit te proberen!!

Het komende jaar zal er 5 keer op ons circuit een Motorcross training worden georganiseerd door ‘Off-Road-School Germany’. Op deze dagen kun je, onder begeleiding van ervaren trainers, ontdekken hoe het is om met een crossmotor door de modder en het zand te rijden!

Voor een motor, kleiding en dag-verzekering wordt gezorgd, dus wat houdt je nog tegen?

Noteer daarom snel de volgende data in je agenda

  • Zaterdag 18 augustus 2018 tijdens vrije training
  • Zondag 9 september tijdens Cross Country Training
  • Zaterdag 10 november 2018 tijdens vrije training

Aanmelden kan eenvoudig! Ga hiervoor naar de volgende pagina: www.mx-schule.de

Onder het kopje ‘training’ is onder aan de pagina het aanmeldformulier ‘Anmeldeformular’ te downloaden. Hierop kun je aangeven op welke datum en welke training (Erste schritte: eerste training of Zweitte schritte: tweede training etc) je deel wilt nemen. Nadat je het formulier hebt ingevuld kun je dit als bijlage versturen naar: info@mx-schule.de

 

Online licentie aanvragen

Mijn MON

WIL JIJ EEN MON-LICENTIE VOOR 2018 AANVRAGEN? DAT KUN JE VANAF NU HELEMAAL ZELF MET MIJN MON VIA DE MON-WEBSITE.
Op die manier komt jouw aanvraag direct bij ons binnen, ontlasten we jouw clubbestuur enorm én verloopt het hele proces een stuk sneller en gestroomlijnder.

WAT VERANDERT ER?
Je hebt nog steeds toestemming nodig van een bij MON aangesloten club om een start- of trainingsbewijs te kunnen kopen, maar je hoeft niet meer met een stapel papieren naar het clubsecretariaat. Ook hebben we de medische keuring afgeschaft en kun je zelf de status van je aanvraag volgen in Mijn MON.

Via Mijn MON kun je ook een aantal persoonlijke gegevens beheren, waar wij mee werken. Dus wil je dit jaar een andere foto op jouw pasje? Of ben je verhuisd? In enkele klikken stel je ons op de hoogte.

Lees meer…

Nieuwe website online

Nieuwe website MC Venlo – Blerick

Momenteel wordt er achter de schermen hard gewerkt aan een nieuwe website. Het uiterlijk van de website zal flink onder handen worden genomen.

De komende periode zal er weer steeds meer invulling worden gegeven aan de website. De belangrijkste onderdelen voor nu, zoals de openingstijden en dergelijke worden als eerste online gezet. De rest zal daarna weer worden bijgewerkt.

Met vriendelijke crossgroet,

MC Venlo – Blerick

NK Motocross 21 en 22 oktober

We mogen terugkijken op een geslaagd MX Weekend op MX Park Zaarderheiken. De weersomstandigheden waren in tegenstelling tot de vooruitzichten prima! De zaterdag begon met regen, maar rond de middag klaarde het helemaal op en kregen we fantastisch weer. Bovendien waren de starthekken goed gevuld en dit leverde in de diverse klassen mooie wedstrijden op!

Zondag was op zich een bewolkte dag en het bleef nagenoeg droog. Ook op de zondag volle starthekken en mooie wedstrijden. In een aantal klassen werden de kampioenen gekroond. In de kantine werd daarna een goed feestje gebouwd tot in de late uurtjes.

Namens MCVB iedereen bedankt voor de sportieve bijdrage!!

Tot ziens tot cross in Venlo – Blerick